Rahalla pelaaminen on aina jännittävää, jokaisella meistä on samanlainen voiton halu.

Pelien upea grafiikka

Tietokonepelien grafiikka tänä päivänä on silmiä hivelevän upeaa. Pelit, joissa on esimerkiksi luontoa, ovat niin aidonnäköisiä, että joutuu melkein kaksi kertaa katsomaan, onko kyseessä valokuvista tehty grafiikka, vai onko kaikki teknisesti toteutettu. Ei ole valokuva, vaan tekniikka pystyy oikeastaan mihin vain. Miten se on sitten mahdollista? Ihmisetkin ovat kuin eläviä, oikeita ihmisiä, ja eläimet samoin. Kukahan on tämän kaiken upeuden takana? Viisaat tekniset keksijät.

 

Jos jollakin on toiveena nähdä itsensä erinäköisenä, esimerkiksi painoa pudottaneena, niin siihen voi käyttää ohjelmaa, jolla saa muokattua ylipainonsa pois. Mikäli ei tiedä, miten leikkaisi hiuksensa seuraavan kerran parturiin mennessä, ohjelmia löytyy joilla voi ”leikata” itselleen uudet hiukset. Tai, jos empii uutta hiusväriä, niin ei muuta kuin hiuksia ”värjäämään”, sekin onnistuu määrätyn ohjelman avulla. Löytyy ohjelmia, joissa voi muokata kokonaan ulkonäköään oman makunsa mukaisesti.

Kevät on kodin sisustamisen aikaa. Kaikki eivät ole visuaalisia, joten he käyttävät avukseen sisustussuunnittelijaa. Edullisemmaksi tulee sekin, kun etsii Internetistä ohjelman, jolla voi kotinsa itse suunnitella uusin kalustein, tai vaihtamalla vaikka vanhojen kalusteiden paikkaa, joka piristää kummasti. Ohjelmaan syötetään kodin huoneet mittoineen, eli ennen kuin aloittaa suunnitellun

”mööbelivalssin”, voi toteuttaa sen tietokoneella, ja muutella kalusteita mielesi mukaan. Mitäs jos on kyllästynyt vanhaan keittiöön? Etsii vain ohjelman, tai vaikka pelin, jolla saa suunniteltua uuden keittiön. Helppoa, eikö? Suunnitelman kanssa voi mennä keittiökauppaan tekemään tilauksen, ja valitsemaan materiaalit.

 

Pelejä löytyy jokaiseen makuun. Erilaisista liikuntalajeista pitäville, kalastuksesta jne. Jos on laiska lähtemään ulos, voi ottaa käyttöön tietokonepelin, jonka mukaan voi tehdä eri liikkeitä, ohjaajan opastaessa. Tanssia, harrastaa joogaa tai vaikka mitä. Kaikki on tehty mahdolliseksi. Mikäli tykkää pyöräillä, mutta ulkona sataa kaatamalla, silloin ei tee mieli lähteä ovesta ulos. Apuna löytyy siihenkin ohjelma, istuu vain kuntopyörän satulaan, ja lähtee pyöräilemään metsäpolulle, tai vaikka vuoristoon kapeita teitä pitkin. Tunne on kuin oikeasti polkisi rinnettä ylös, ja huomaamatta se vaikuttaa tehokkuuteenkin. Ei muuta kuin menoksi!